Silimäni avautuivat

Sisäiset silmät avaavat eteemme suunnattoman kauniin Jumalan suunnitelman Ef. 1:17-20 – Paavali rukoilee uskoville näköä Minä rukoilen, että Herramme Jeesuksen Kristuksen Jumala, kirkkauden Isä, antaisi teille viisauden ja näkemisen hengen, niin että oppisitte tuntemaan hänet, ja että hän valaisisi teidän sisäiset silmänne näkemään, millaiseen toivoon hän on meidät kutsunut, miten äärettömän rikkaan perintöosan hän antaa meille pyhien joukossa ja miten mittaamaton on hänen voimansa, joka vaikuttaa meissä uskovissa….
Pyhä Henki avaa meille Jumalan suunuuunnnnnatontaaa aaaarmoa (inhimillinen venytys, joka ei kuvaa koko totuutta riittävästi). Kuten Paavali rukoili, niin eiköhän mekin rukoilla näkemystä sydämen syvyyksiin asti), siitä mitä Jumala on valmistanut meille. Jumalan voima on meidän toivomme monien surkeiden asioiden vallatessa elämäämme. Hän voi muuttaa tämän meijjän maallisen taaperruksen vaekeuden keskellä toivorikkaaksi elämäksi Jeesuksen käsissä. Ja siinä meillä on toivo. Jes. 40:28-31 Etkö jo ole oppinut, etkö ole kuullut, että Herra on ikuinen Jumala, koko maanpiirin luoja? Ei hän väsy, ei uuvu, tutkimaton on hänen viisautensa. Hän virvoittaa väsyneen ja antaa heikolle voimaa. Nuoretkin väsyvät ja nääntyvät, nuorukaiset kompastelevat ja kaatuvat, mutta kaikki, jotka Herraa odottavat, saavat uuden voiman, he kohoavat siivilleen kuin kotkat. He juoksevat eivätkä uuvu, he vaeltavat eivätkä väsy. Ja niin se Jumala nostelloo meijjät ylös vaekka elämä oisi ollu pohjalukemissa. Siihen Jumalan lupausten voimaan saamme luottaa. Rukoillaan sitä koko sydämestämme. On muuten minunkin elämässä tapahtunut ns. siiviilisäädyn vaihto, 5.5 nääs Tampereella. Jeeeeeeees! Ei enää yksilöelämää.

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Kuten päivän sanoja lukiessakin huomaa, olen saanut Hyvän Miehen, paljon paremman kuin olen osannut toivoa. Rakkaan suomen kielemme käytön lisäksi hän on ihana aviomies, sielunkumppani, ystävä ja paljon muuta. Kiitos Taivaan Isälle. <3
Anonyymi sanoi…
Kiitos Kari näistä kirjoituksista, saan näistä voimaa uskooni. Siunausta!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Raamatun vastaisia oppeja

Roomalaiskirjeen ydinjakeet

Kissa juoksi alle tunnelin