Hengellisen työkalupakin sovellusta 2


Me annamme pakin avaimet Jumalan käyttöön ja hän saa työkalut toimimaan! Ja pakin käyttö alkaa tästä:

Fil. 2:13-16 (-38 käännös)
sillä Jumala on se, joka teissä vaikuttaa sekä tahtomisen että tekemisen, että hänen hyvä tahtonsa tapahtuisi.
Tehkää kaikki nurisematta ja epäröimättä,
että olisitte moitteettomat ja puhtaat, olisitte tahrattomat Jumalan lapset kieron ja nurjan sukukunnan keskellä, joiden joukossa te loistatte niinkuin tähdet maailmassa

nöyrää porukkaa
Näin me hyvää tekemällä tuomme kunniaa Jumalalle, joka on meidän Isämme! Siihen meidät onkin kutsuttukin, että ihmiset uskoisivat Jeesukseen sekä pelastuisivat! Rukoillaan, että nöyrtyisimme palvelemaan.



vanhurskas palvelija

2. Kor 3:5-6,9:6-15 (-38 käännös)
..ei niin, että meillä itsellämme olisi kykyä ajatella jotakin, ikäänkuin se tulisi meistä itsestämme, vaan se kyky, mikä meillä on, on Jumalasta,
joka myös on tehnyt meidät kykeneviksi olemaan uuden liiton palvelijoita, ei kirjaimen, vaan Hengen; sillä kirjain kuolettaa, mutta Henki tekee eläväksi.

Laki ja käskyt eivät saa meitä tekemään Jumalan tahtoa elämässämme. Jeesus on meidän vanhurskautemme ja uskossa Häneen teemme hyviä tekoja, jotka ovat Jumalan tekoja! Gal. 5:22-23 (-38 käännös) Mutta Hengen hedelmä on rakkaus, ilo, rauha, pitkämielisyys, ystävällisyys, hyvyys, uskollisuus, sävyisyys, itsensähillitseminen. Sellaista vastaan ei ole laki

Room. 12:1-2 (-38 käännös)
Niin minä Jumalan armahtavan laupeuden kautta kehoitan teitä, veljet, antamaan ruumiinne eläväksi, pyhäksi, Jumalalle otolliseksi uhriksi; tämä on teidän järjellinen jumalanpalveluksenne.
Älkääkä mukautuko tämän maailmanajan mukaan, vaan muuttukaa mielenne uudistuksen kautta, tutkiaksenne, mikä on Jumalan tahto, mikä hyvää ja otollista ja täydellistä.
sanan ruista!

Rukoillaan, että Jumala avaa meidän sydämemme rakastamaan läheisiämme. Näin Hän meidän kautta voi kirkastaa maailmalle itseään ja hyvyyttään kaikkia ihmisiä kohtaan. Annetaan Kristuksen sanan asua runsaana keskuudessamme! Raamatun sanan lukeminen itsessään muuttaa meidän mieltämme.





lissää Jumalan kedon ruohoja Kuurankukkie ym. kukkie-alapumissa (https://www.flickr.com/photos/157915883@N04/albums )

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Raamatun vastaisia oppeja

Roomalaiskirjeen ydinjakeet

Ploki hiljaisuutta ilimassa